Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 23.5.2023 Teams-kokouksena. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Arto Sutinen Savon Voima Oyj:stä ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2023, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 363 670,13 euron alijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Lars Horn, Marku Nurmi ja Marko Niemonen esitti hallituksen uudeksi jäseneksi Ingvar Kullaa (Esse Elekto-Kraft Ab) poisjäävän Pasi Ahosen tilalle ja muilta osin ehdotti nykyhallituksen jatkamista. Vuosikokous vahvisti esityksen ja jäseninä jatkavat Tony Eklund (Nykarleby Kraftverk Ab), Lauri Laine (Nurmijärven Sähkö Oy), Frank Hoverfelt (Raaseporin Energia Oy) ja Marko Lundström (Tampereen Sähkölaitos Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Tony Eklundin ja varapuheenjohtajaksi Lauri Laineen.