Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous Lahdessa

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 16.5.2019 Lahden Sibeliustalossa. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi toimitusjohtaja Eero Seesvaara Lahti Energia Oy:stä ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2019, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 261 378,05 euron alijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat Ingvar Kulla (koollekutsuja), Janne Rouvinen ja Timo Honkanen esitti hallituksen uudeksi jäseneksi Lauri Lainetta Valkeakosken Energia Oy:stä. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen muina jäseninä jatkavat Reijo Kolehmainen (Lappeenrannan Energia Oy), Tony Eklund (Nykarleby Kraftverk Ab), Ari Saukkonen (Imatran Seudun Sähkö Oy) ja Leena Parvio (Tampereen Sähkölaitos Oy). Vuosikokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Reijo Kolehmaisen ja varapuheenjohtajaksi Leena Parvion.