Tulosta

Sähköenergialiiton vuosikokous etäyhteydellä

Sähköenergialiitto ry Sener piti vuosikokouksensa 11.5.2021 koronatilanteen takia etäyhteydellä. Alla on lyhyesti kokouksen keskeisiä päätöksiä.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi toimitusjohtaja Lars Horn Keravan Energi Oy:stä ja sihteerinä Senerin asiamies Jarkko Lehtonen. Vuosikokous vahvisti hallituksen esityksen jäsenmaksun suuruudesta vuodelle 2021, joka on 100 euroa sekä varsinaisille jäsenille että kannatusjäsenille. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen, joka näytti 115 660,83 euron alijäämää ja myönsi hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vastuuvapauden. Hallituksen puheenjohtajan ja jäsenten kokouspalkkiot pidettiin ennallaan.

Edellisen vuosikokouksen asettama toimikunta, jonka jäseninä olivat OsmoAuvinen (koollekutsuja), Ingvar Kulla ja Janne Rouvinen esitti hallituksen uudeksi jäseneksi Marko Lundströmiä Tampereen Sähköverkko Oy:stä. Vuosikokous vahvisti esityksen ja hallituksen muina jäseninä jatkavat Tony Eklund (Nykarleby Kraftverk Ab) ja Lauri Laine (Valkeakosken Energia Oy), Frank Hoverfelt (Raaseporin Energia Oy) ja Pasi Syrjälä (Rantakairan Sähkö Oy). Hallituksen puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan hallitus valitsee keskuudestaan ensimmäisessä kokouksessaan.